Sursa: bursa.ro

La data de 25 octombrie 2023, Grupul Feroviar Român (GFR), parte a GRAMPET Group, a inaugurat Laboratorul GFR pentru studenții Facultății de Transporturi în cadrul proiectului „Campus Dual Politehnica București”.

Colaborarea dintre Grup Feroviar Roman SA și Facultatea de Transporturi a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București va avea un impact profund, atât în sfera academică, cât și în industria feroviară din România.

Prin inițierea unui sistem de învățământ dual și stabilirea unei colaborări pe termen lung, GRUP FEROVIAR ROMÂN contribuie în mod admirabil la avansarea industriei de transport feroviar, oferind studenților oportunități, îndrumări și resurse necesare pentru a-și construi o carieră în acest domeniu complex și provocator.

„Astăzi este o zi specială atât pentru mine cât şi pentru echipa Grampet. Pentru mine este o zi specială deoarece întotdeauna am urmărit cum să găsesc o soluţie, ca fost student al Universităţii Politehnica Bucureşti, să dau ceva înapoi din tot ceea ce am primit în aceste săli şi în aceste laboratoare. Pentru echipa Grampet Group este o zi specială deoarece astăzi sărbătorim inaugurarea Laboratorului GFR din cadrul Facultăţii de Transporturi, ceea ce reprezintă un pas major major pentru stimularea tinerilor în urmarea unei cariere în industria feroviară” a declarat Gruia Stoica, preşedintele Grampet Group.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *