Mai mulţi prahoveni riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce au ajuns într-o stație de căi ferate din Ploiești. Ce au făcut acolo

Percheziţiile greşite efectuate de poliţiştii din Prahova la un profesor din Capitală se lasă cu măsuri drastice

Oamenii legii în alertă. Percheziţii în Prahova

Mai mulţi prahoveni riscă să ajungă în spatele gratiilor după ce au ajuns într-o stație de căi ferate din Ploiești. Se pare că acolo ar fi sustras produse petroliere (benzină, motorină, ulei) din vagoane staționate.Cantitățile sustrase erau fie comercializate, fie utilizate în interes propriu.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/?s=singurul+profiler

cel mai verde complex reziential

Astăzi oamenii legii au organizat mai multe percheziţii la cei bănuiţi că ar fi fst implicaţi în furturi. Sunt organizate 7 percheziții la domiciliile  bănuiţilor.

6 percheziții au loc în localități din județul Prahova (Ploiești, Colceag, Slănic și Dumbrava), cea de-a șaptea fiind în desfășurare la o locație din comuna Jilavele, din județul Ialomița.

15 persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

 Percheziţiile sunt organizate de către  polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale. Acțiunea beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române.

La percheziții participă și jandarmi.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa comunicat IJP Prahova

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here