logo
RNTV Live

În sfârșit, victorie!

57ab419595f9cf9e75b3a240
Cristian Anghelescu

România și-a jucat, în această după-amiază, de la ora 17:30, ultima şansă de a mai avea posibilităţi reale la sferturile de finală ale competiţiei de handbal din cadrul Jocurilor Olimpice, contra selecționatei Muntenegrului.

După două partide în care au dezamăgit – înfrângeri cu Angola şi Brazilia – “tricolorele” nu au ratat ocazia să obţină în sfârşit o victorie, contra celei mai slabe echipe din grupă.

În prima repriză, jocul a fost echilibrat, ambele echipe trecând la conducere dar numai la diferență de un gol. În ultimele momente ale reprizei, Neagu a dus România la două goluri, 11-9.

Mitanul secund a debutat la fel de strâns, după 10 minute scorul arătând aceeași diferență înregistrată la pauză, 14-12. După alte 10 minute, tabela indica patru goluri diferență pentru românce, 21-17. Iar, la final, pe fondul disperării muntenegrencelor, România a putut să se bucure, scorul 25-21 fiind mai aproape de adevărul acestui meci

Portarul Paula Ungureanu a avut o nouă prestație excelentă, la fel ca și în meciul cu africancele, iar Cristina Neagu s-a făcut remarcată prin goluri de mare efect, în multe momente grele.

Pentru un loc între ultimele opt, elevele lui Ryde au nevoie să se claseze între primele patru echipe, lucru pentru care au nevoie, în teorie, de două succese şi un egal. Astăzi s-a mai jucat Brazilia – Spania 24-29, astfel că ibericele au făcut şi ele patru puncte, lucru care ne dezavantajează în lupta pentru sferturi.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor