logo
RNTV Live

În Ploieşti circulă autovehicule cu numere false. Ce fac poliţiştii

În Ploieşti circulă autovehicule cu numere false. Ce fac poliţiştii
Mihai Constantinescu

În Ploieşti circulă autovehicule cu numere false. Asta au descoperit oamenii legii în urma mai multor controale de rutină, desfăşurate de poliţiştii de la rutieră.

Astfel a fost oprit pentru verificări un autovehicul care avea montate plăcuțe de înmatriculare atribuite de un stat străin.Vericând documentele, polițiștii au constatat că numerele de înmatriculare sunt atribuite unui alt autovehicul, iar cel oprit pentru verificări nu figurează ca fiind înmatriculat.

Şoferul maşinii s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu numere false.

Tot în Ploiești, un alt echipaj de poliţie a depistat în trafic un autobuz care avea aplicate numere de înmatriculare atribuite altui autobuz deținut de o societate de transport din județul Prahova, în timp ce autobuzul oprit pentru verificări figura ca aparținând unei firme din județul Bihor.

Şi acest şofer s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație și conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor