logo
RNTV Live

În parcuri cu certificat verde?/VIDEO

Mihai Constantinescu

În parcuri cu certificat verde?

Ploieștenii nu au avut acces pentru o perioadă la locurile de joacă pentru copii din parcuri fără certificat verde. Decizia a fost luată de reprezentantii firmei care administreaza spatiile verzi. Conducerea a luat decizia ca anunturile sa fie lipite la intrarea în spaţiile de joacă. După câteva zile au fost luate, în urma unor reactii virulente ale parintilor.

Potrivit anuntului, persoanele care nu au certificate verzi care să ateste că au vaccin anti COVID sau că au trecut prin boală nu mai pot intra în parcurile de joacă din Ploiești. Totul, afirma conducerea Societatii de Gospodarire Urbana Ploiesti, în conformitate cu Hotărârea de Guvern 1130 din 22 octombrie 2021.

Consilierul Local, Dragoș Machițescu, care a si primit sesizări din partea cetăţenilor în mediul online, consideră că decizia a fost luata pe repede inainte, fara a se urma cstiva pasi care sa nu determine o panica in randul populatiei.

Nu este, insa, exclus ca dupa ce va fi facut un comunicat oficial si pe site-ul institutiei care a distribuit afisele, aceastea sa reapara, iar interdicita sa fie clara, cu privire la accesul adultilor care nu au certificat verde.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/politistii-locali-ploiesteni…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor