logo
RNTV Live

Cine poate circula în noaptea de 1 spre 2 mai. Precizări importante de la MAI

Slujba de Înviere sursă foto TVR
Mihai Constantinescu

În noaptea de 1 spre 2 mai când are loc Paştele ortodox, pot circula pe timp de noapte persoanele care participă la slujbele religioase de Paşte.

“Sunt convins că milioanele de credincioşi care vor participa la procesiunile religioase vor da dovadă de echilibru, de simţ civic crescut, înţelegând că încă traversăm o perioadă critică, comportamentul fiecăruia dintre noi fiind decisiv în lupta pentru stoparea acestei pandemii. În noaptea de 1 spre 2 mai, circulaţia persoanelor este permisă doar pentru participanţii la slujbele religioase. Subliniez acest lucru pentru a ruga toţi cetăţenii care nu participă la slujba de Înviere să rămână acasă. Nu de alta, dar chiar nu vor avea ce activităţi să desfăşoare în noaptea de 1 spre 2 mai, alta decât participarea la slujba religioasă”, a afirmat Bode, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca.

 în baza hotărârii de guvern adoptate pe 8 aprilie, în cazul celor care vor merge la slujba de Paşte, circulaţia pe timpul nopţii va fi permisă în intervalul orar 22.00 – 05.00.

Citeşte continuarea AICI

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/autostrada-ploiesti-buzau-3/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/modernizarea-zonei-dambu/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor