logo
RNTV Live

În atentia tuturor concesionarilor/mostenitorilor locurilor de înhumare din cimitire.

cimitir
Mihai Constantinescu

În atentia tuturor concesionarilor/mostenitorilor locurilor de înhumare din cimitire.

SGU Ploiești SRL aduce la cunoștința tuturor concesionarilor/moștenitorilor locurilor de înhumare din cimitirele administrate, faptul că, toate plățile, care implică serviciile prestate de societate, se achită la administrația fiecărui cimitir, cu obligația eliberării chitanței/facturii, potrivit legislației în vigoare.

Precizăm faptul că, acestea sunt toate obligațiile implicate de prestarea serviciilor de către socitatea noastră.

SGU Ploiești SRL nu încurajează, sub nicio formă, practici ilegale care constau în oferirea unor sume de bani groparilor, oricărui alt angajat al societății sau unor terțe persoane, pentru prestarea serviciilor menționate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a cimitirelor administrate și nu își asumă răspunderea pentru consecințele acestor acțiuni.

În scopul unei corecte informări a opiniei publice, publicăm tarifele corespunzătoare serviciilor funerare, potrivit Regulamentului de Organizare și Funcționare a cimitirelor.

Regulamentul de Organizare și Funcționare a cimitirelor poate fi consultat la adresa:

http://www.ploiesti.ro/Hotarari/2022/37_(27_septembrie_2022)/421_27.09.2022_anexa_ROF_cimitire.pdf?fbclid=IwAR2wV7p8aGHxg58cvLxSKZ4RlNM5gBYQEfMbP1gJlExxBZLW4BVnK7k2QNo

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor