logo
RNTV Live

În această dimineață a fost găsit trupul unui bărbat de 50 de ani în Mamaia

R-3
Constantin Corina

Un bărbat de aproximativ 50 de ani s-a înecat în Marea Neagră, în stațiunea Mamaia; trupul său a fost descoperit duminică dimineața în zona Hotelului Sulina, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

La locul incidentului au intervenit o autospecială cu apă și spumă, o ambarcațiune RIB și un echipaj SMURD B. Victima, un bărbat de circa 50 de ani, a fost recuperată din Marea Neagră.

„La data de 28 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa-Secţia de Poliţie Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment. În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului şi a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor