logo
RNTV Live

Ploieşti: Împuşcat în cap de în timp ce dormea

pistol-airsoft
Mihai Constantinescu

Ploieşti: Împuşcat în cap în timp ce dormea, cu un pistol cu bile, după care s-a făcut nevăzut. Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 6.30. Rănitul a pus imediat mâna pe telefon şi a cerut ajutor. poliţiştilor.

Din cercetări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce dormea acesta, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcția capului. Bărbatul a fost rănit, iar pistolarul s-a făcut nevăzut.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În baza cercetările și investigațiilor efectuate, in cursul aceleiași zile, polițiștii au reușit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunității în vederea audierii.

Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploiești a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancționării bărbatului, precum și măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv.

Tot în cursul aceleași a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului.

Azi, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, fiind plasată sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către polițiștii secției nr. 2 politie Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/pieton-lovit-de-masina-4/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/suspecti-de-trafic-de-droguri/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/evenimente-in-stil-prahovean/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cum-se-fura-tomberoane-in-ploiesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor