Împrumuturi peste împrumuturi! Termo Ploiești are bani de gaze

termo_ploiestii
Dumitrescu Vlad

Convocați în cadrul unei ședințe extraordinare, consilierii locali ploieșteni au decis ca Primăria Ploiești să acorde un nou împrumut temporar în valoare de 2,5 milioane de lei către Termo Ploiești. Și de această dată, fondurile vor fi folosite de către operatorul de termoficare  pentru cheltuieli de funcționare.

Termo Ploiești, societatea care asigură furnizarea agentului termic în municipiu, va avea la dispoziție alte 2,5 milioane lei pentru cheltuieli de funcționare. Mai precis, cu aceste fonduri, operatorul va putea achiziționa gaze pentru a putea asigura continuitatea furnizării apei calde și a căldurii în Ploiești.

Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Ploiești. Pentru că nu mai știu de la ce buget să taie, ședința a fost una tensionată, plină de reproșuri. 

Conform proiectului de hotărâre aprobat, este vorba despre un împrumut temporar, pe bază de convenție.

Împrumutul de 2,5 milione lei  ar urma să fie rambursat într-un termen de un an de la data acordării, iar în cazul în care suma nu va fi rambursată se vor aplica majorări de întârziere.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor