Poveste impresionanta si un strigat de ajutor din partea unei tinere de 29 de ani, mama unui bebelus de aproape doi ani. Camelia Lazar a aflat de curand ca are o tumoare agresiva, la creier, in stadiul 4. Femeia incearca din rasputeri sa gaseasca solutii, pentru a razbi in lupta cu nemiloasa boala. Dupa drumuri nesfarsite in cabinetele mai multor medici, care nu au vrut sa o opereze din cauza factorilor de risc la care o expuneau, Camelia a plecat in Italia, unde spera ca va putea fi salvata. Doar ca toate aceste tratamente sunt costisitoare, iar tanara are nevoie de sprijinul nostru.

In urma cu o luna si jumatate Camelia Lazar, o tanara de 29 de ani, mama unui bebelus de 1 an si 7 luni era o fire optimista si mereu zambitoare. Doar ca la scurt timp a reismtit stari de ameteala si greata, dar si dureri de cap, insa nu a crezut ca este ceva grav. Dupa un set de analize, care nu au iesit tocmai bine, si o sumedenie de alte investigatii, un RMN avea sa ii confirme tinerei ca se afla in fata unei boli care nu asteapta.

Doar ca pentru Cami si sotul ei incepuse deja o cursa contracronometru, pentru a razbi in lupta cu aceasta forma galopanta de cancer. Si mai grav….

Un medic, insa, care a simtit disperarea tinerei mame a decis sa o opereze.

La ultimul RMN pe care Camelia  l-a facut a rezultat o recidiva care se poate extinde si ii poate afecta, rand pe rand, coloana, rinichi, plamanii, sau ficatul. Trebuie sa inceapa urgent tratamentul, care nu este disponibil in Romania. Are o sansa in Italia, insa costurile tratamentului sunt mult prea mari. De aceea Cami poate sa lupte, pentru a trece peste acest impas si pentru a-si creste linistita bebelusul, doar cu ajutorul oamenilor de bine. Cei care o pot sustine au la dispozitie contul deschis la ING Bank, pe numele ei IBAN: RO64INGB0000999910440063, Cod SWIFT/BIC: INGBROBU, sau cel de Revolut, Beneficiar Adrian Cristian Lazar IBAN: LT14 3250 0204 5665 9714 BIC: REVOLT21

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *