logo
RNTV Live

Agresivitatea unor câini de la o stână i-a împiedicat pe mai mulţi turişti să ia cea mai proastă decizie/ FOTO

Salvati de pe traseu
Mihai Constantinescu

Agresivitatea unor câini de la o stână i-a împiedicat pe mai mulţi turişti să ia cea mai proastă decizie. S-a întâmplat ieri când trei turişti din Dolj au ajuns în excursie cu bicicletele pe Valea Caraimanului. Totul părea să fie bine până spre seară când au vrut sa coboare. Cum nu cunosteau niciun traseu turistic şi au ales la întâmplare tocmai Jepii Mici, unul dintre cele mai periculoase trasee.

Norocul lor a fost ca in apropiere de Cabana Caraiman, i-au încolțit câinii ciobănesti. Agresivitatea lor i-a înspăimântat şi au sunat după ajutor la salvamontisti. Lucrurile s-au ingreunat pentru ca nu stiau sa spuna unde se află si nici nu aveau semnal la telefon pentru a trimite salvatorilor locatia lor. Aa durat aproape o ora până au fost gasiti. Erau trecuti de cabană, salvatorii fiind nevoiti sa-i urce înapoi spre Platou si sa-i ghideze catre Piatra Arsa, unde s-au si cazat.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/trafic-restrictionat-accident…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Salvamont Buşteni

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor