logo
RNTV Live

Impact puternic între două autoturisme pe DN1B

sursa stirile Kanald.ro
Mihai Constantinescu

Impact puternic pe DN1B intersecție cu DJ 102 R, astăzi, în jurul orei 07:45. Între două autoturisme s-a produs un impact puternic cauzat, cel mai probabi,l de neacordarea de prioritate.

Din primele verificări se pare că un bărbat de 57 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1 B din direcția Ploiești către Buzău, ajungând la intersecția cu DJ 102 R, posibil pe fondul neacordării de prioritate la efectuarea virajului la stânga intră în coliziune cu un auto. Acesta era condus de un bărbat de 38 de ani. Se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului un bărbat de 50 de ani, o femeie de 35 de ani și un minor au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În continuare polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/andrei-volosevici-revine-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/presedintele-unei-sectii-de…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alegerile-locale-se-lasa-cu…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/urs-in-apropierea-unei-sectii…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor