logo
RNTV Live

IMM-urile și operatorii economici din domeniul HORECA, invitaţi AZI la un program de investiţii cu finanţare nerambusabilă

program de investitii
Mihai Constantinescu

IMM-urile și operatorii economici din domeniul HORECA, invitaţi AZI la un program de investiţii cu finanţare nerambusabilă. Mai exact 100.000 EURO pentru ElectricUP! Este invitaţia pe care o fac reprezentanţii Primăriei Sinaia. Astfel, doritorii sunt invitaţi să ia parte la webinar-ul ElectricUP, ce este organizat, 18 ianuarie 2021, începând cu ora 11, în parteneriat cu Ministerul Energiei.

Cei interesaţă să participe sunt rugaţi să trimită un e-mail pe adresa contact@primaria-sinaia.ro. Ulterior se va trimite link-ul de acces!

ElectricUP este programul de investiții cu finanțare nerambursabilă de maxim 100.000 Euro pentru IMM-uri și operatorii economici din domeniul HORECA. În cadrul programului sunt eligibile cheltuielile aferente instalării sistemelor de PANOURI FOTOVOLTAICE pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27-100 kWp necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul Energetic Național, precum și a STAȚIILOR DE REÎNCĂRCARE de minim 22 kW pentru VEHICULE ELECTRICE ȘI ELECTRICE HIBRID PLUG-IN.

ElectricUP reprezintă o măsură de ameliorare a consecințelor negative asupra economiei și asupra cetățenilor, venind în sprijinul sectorului energiei din surse regenerabile și vizând creșterea eficienței energetice și dezvoltării infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic.

Mai multe informații despre acest program găsești accesând linkul http://energie.gov.ro/electricup/.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-barbat-a-murit-in-cel-mai…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/panica-in-azuga/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa prămăria Sinaia

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor