logo
RNTV Live

FOTO EXCLUSIV! Adevărata poveste a accidentului de la Mănești. Ghinion teribil pentru tânărul decedat

FOTO EXCLUSIV! Adevărata poveste a accidentului de la Mănești. Ghinion teribil pentru tânărul decedat
rnews

Ghinion teribil pentru tânărul decedat

Un tânăr de doar 28 de ani a decedat în urma unui accident groaznic! A lovit cu viteză un cal aflat în șosea, iar impactul a fost deosebit de puternic. În stare de conștiență imediat după accident , bărbatul a decedat la spital. 

Un șofer care a trecut prin zonă a descris, în exclusivitate pentru Republica News, scena tragediei petrecute pe drumul dintre Mănești și Coada Izvorului.

“Când m-am apropiat, din spate, nici nu mi-am dat seama că era un accident. BMW-ul era pur și simplu oprit. În spate nu avea nimic. Mi s-a părut însă ciudat că rămăsese cu toate luminile aprinse. Când am trecut, am observat că mașina era lovită puternic în față.”

CITEȘTE și Criminalul din cartierul ploieştean Mihai Bravu şi-a primit pedeapsa. Recidivistul va sta mulţi ani în spatele gratiilor. Aceasta nu este singura pedeapsă

Șoferul a oprit și a mers la BMW-ul avariat. Acesta susține că tânărul aflat la volanul mașinii germane a lovit calul cu mai bine de 70 de metri mai în spate. Și că, animaul a rămas pe capotă mai bine de jumătate din această distanță.

Ghinion teribil

Ghinionul terbil al tânărului de 28 de ani a fost că mașina sa, un BMW seria 1, avea volanul pe dreapta. Calul, aflat probabil în șosea, spre marginea drumului, a fost izbit cu partea dreaptă a autoturismului. Din lovitură, a fost proiectat în parbriz, pe aceeași parte, cea în care se afla și șoferul…

Tânărul era însă în viață după impact.

“Era foarte speriat. Nu reușea să vorbească, doar bâiguia. Împreuna cu alți șoferi, i-am dat cu apă pe față. A venit ambulanța, iar medicii au observat că avea o hemoragie foarte puternică la cap”, mai spune martorul.

Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat. A decedat la spital.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor