logo
RNTV Live

Imagini exclusive cu locul unde se presupune că a murit fetiţa

Imagini exclusive cu locul unde se presupune că a murit fetiţa
Mihai Constantinescu

Locul de joacă unde un copil şi-a găsit sfârşitul

Imagini exclusive cu locul unde se presupune că a murit fetiţa

Fetiţa de şapte ani a murit în locul de joacă de la restaurantul  Da Vinci, de pe strada Bobâlna din Ploieşti. Se juca pititea cu câţiva copii. A fost găsită după o canapea de la locul de joacă de către animatorul care distra copiii. Tot el a fost cel care a încercat să readucă fetiţa în simţiri. Nu a putut face nimic însă.

Fetiţa a fost găsită în stop cardio-repirator. Se jucau pititea aici, în locul de joacă. În momentul în care au chemat-o copiii ea nu a mai răspuns. Noi am găsit-o, iar animatorul nostru i-a acordat primul ajutor, pentru că are şi diplomă în acest sens. Am chemat imediat ambulanţa. A venit şi SMURD şi Ambulanţa. S-au încercat manevrele de resuscitare. Cei de pe Ambulanţă au spus că nu există urme de traumatism, deci de accident în acest spaţiu. Rezultatul necropsiei va lămuri totul. A fost găsită în spatele canapelei.

Este o tragedie, sunt profund îndurerată. Sunt mamă şi este o tragedie. Cea mai mare tragedie este să-ţi pierzi copilul.

Noi nu ne asumăm răspunderea pentru copii. Noi le punem la dispoziţie un animator care să îi anime, să îi picteze pe faţă, să vadă dacă respectă regulamentul de ordine interioară. Să nu strice, să nu spargă, mai mult noi nu putem să ne asumăm răspunderea pentru copiii părinţilor, a  declarat Iulia Duță, administrator restaurant

Pe fir au intrat şi oamenii legii.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/se-cauta-explicatii-pentru-moartea/

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă. Facem cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, urmând să se dispună noi măsuri după efectuarea necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit unor surse, se pare că părinţii micuţei au cerut astăzi amânarea necropsiei. Conform surselor, amânarea a fost cerută de mama fetiței care ar dori ca la necropsie să participe un specialist în medicina legală din alt județ.

Republikanews.ro solicită public proprietarilor restaurantului Da Vinci din Ploieşti să arate dacă au sau nu autorizaţie de funcţionare pentru locul de joacă.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor