IMAGINI EMOȚIONANTE! Povestea tânărului “UCIS” de medicii care nu au vrut să îl opereze

cautam-reporteri-republikanews

Incompetența și nepăsarea l-au UCIS!

Un tanar de 25 de ani, din Prahova a murit cu zile, dupa ce a fost plimbat intre patru spitale. Tatal a unui copil de doar o luna, barbatul se intorsese de aproape 30 dfde zile din Germania, unde lucrase ca sofer de tir. In urma cu o saptamana isi tinea in mana certificatul de casatorie, iar acum parintii il tin cu ochii in lacrimi pe cel de deces.

Pentru ca a avut pe langa o hernie ombilicala si simtome ce pareau a fi caracteristice Covid 19, nimeni nu l-a operat. Conducerea fiecarui spital are cate o varianta, iar DSP Prahova si politia fac acum anchete.

just insolv sprl

Sabin Ciurcă a ajuns pentru prima data la camera de urgenta a spitalului din Valeni, cu dureri abdominale insuportabile și ca intr-un scenariu al unui film de groaza, acesta a fost plimbat intre spitale, de frica sa nu fie infectat cu Covid 19

Tanararul  devenise  de o luna tata, iar de o saptamana se casatorise a si a primit rezultatul negative chiar in ziua decesului.

Directorul DSP Prahova a promis ca  vot plati scump vinovatii pentru moartea acesteui tanar nevinovat. Tatal victimei înca nu concepe ca baiatul lui nu mai este printre noi.

 

2 COMENTARII

  1. spitalul județean ploiesti trebuie curățat de incompetenți doctori de doi lei ..care tratează oameni la KG …am trecut prin ce trec oamenii ăștia …și ce sa fac ?! Când docotrii in loc sa își facă meseria îmi spuneau ca sa ii las in pace ca mai au puțiN și ies din tura Sa vb de la 7:00 cu următorul care bineînțeles declara decesul …după părerea mea județenele din Prahova sunt pentru accidente mâini rupte Rețete si divers intervenții minore orice necesita investigație serioasă ii depășește

  2. Ar trebui CUNOSCUȚI și PENALIZATI cei care au greșit. Din cauza unora ca EI, se arunca o lumina proastă asupra muncii întregului corp medical din județ și din spital. Nu un spital e de vina ci un medic .Cel care a greșit. Am ajuns să ne fie rusine ca suntem medici, ca am muncit atata din cauza unor….neoameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here