logo
RNTV Live

IMAGINI EMOȚIONANTE! Povestea tânărului “UCIS” de medicii care nu au vrut să îl opereze

70506883_2884996931527625_6459550415691186176_o
Daniel

Incompetența și nepăsarea l-au UCIS!

Un tanar de 25 de ani, din Prahova a murit cu zile, dupa ce a fost plimbat intre patru spitale. Tatal a unui copil de doar o luna, barbatul se intorsese de aproape 30 dfde zile din Germania, unde lucrase ca sofer de tir. In urma cu o saptamana isi tinea in mana certificatul de casatorie, iar acum parintii il tin cu ochii in lacrimi pe cel de deces.

Pentru ca a avut pe langa o hernie ombilicala si simtome ce pareau a fi caracteristice Covid 19, nimeni nu l-a operat. Conducerea fiecarui spital are cate o varianta, iar DSP Prahova si politia fac acum anchete.

Sabin Ciurcă a ajuns pentru prima data la camera de urgenta a spitalului din Valeni, cu dureri abdominale insuportabile și ca intr-un scenariu al unui film de groaza, acesta a fost plimbat intre spitale, de frica sa nu fie infectat cu Covid 19

Tanararul  devenise  de o luna tata, iar de o saptamana se casatorise a si a primit rezultatul negative chiar in ziua decesului.

Directorul DSP Prahova a promis ca  vot plati scump vinovatii pentru moartea acesteui tanar nevinovat. Tatal victimei înca nu concepe ca baiatul lui nu mai este printre noi.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor