logo
RNTV Live

IMAGINI Angajații TCE, în PERICOL de îmbolnăvire. Un angajat rupe tăcerea

baie tce 3
rnews

Băile de la TCE Ploiești sunt adevărate focare de infecție! Angajații se plâng de condițiile de muncă și de igiena precară. De asemenea, oamenii susțin că stau în frig la vestiare, în condiții mizere.

Imaginea TCE Ploiești este deplorabilă. Autobuzele sunt vechi, iar condițiile de transport sunt precare. Înăuntru, e și mai și.

Muncitorii se plâng de faptul că sunt nevoiți să lucreze în condiții mizere, la garaj, vestiarele n-au căldură, iar băile sunt adevărate focare de infecție.

Un angajat al TCE a făcut publice mai multe fotografii cu băile aflate în stare avansată de degradare.

“Gazele sunt tăiate, deci caloriferele nu merg. Este foarte frig în vestiare și în baie. În ateliere este foarte frig. Apa caldă în baie vine de la un boiler electric de 100 de litri.
Condițiile de muncă sunt inumane. Nu mai zic de salariul celor de la întreținere foarte mic. Și ăla dat în rate”, a scris angajatul de la TCE.
Contactat de către jurnaliștii Incomod, directorul Nicolae Alexandri a precizat că situația este cunoscută, dar că TCE, care trece printr-o criză financiară importantă, nu-și poate permite să rezolve în timp scurt aceste probleme.
“După cum știți, Consiliul Local Ploiești este acționar majoritar la TCE. Iar când Primăria nu-și îndeplinește obligațiile financiare către societate, este foarte greu să ai fonduri pentru investiții. Știu situația de la acele băi, este adevărat că nu arată cum trebuie. Este o situație moștenită, pe care o vom rezolva. De 10 ani, nimeni n-a fost interesat. Sunt datorii de 300 de miliarde (lei vechi- n.r.) pe care le-am preluat și pe care trebuie să le plătesc. Cât să rămână pentru investiții, când Primăria nu plătește facturile la timp, iar noi dăm salariile pe bucăți? Primăria nu are nici veceuri în Ploiești! Cu toate acestea, am reușit să mai facem câte ceva, am luat echipamente de protecție, am mai reabilitat unele lucruri“, a declarat directorul TCE  pentru ziarulincomod.ro.
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor