Imaginea Parcului Regele Mihai I al României Ploiești după ce au trecut oameni care seamăna cu ce au aruncat pe jos: gunoaie/ FOTO

angajare

Imaginea Parcului Regele Mihai I al României Ploiești după ce au trecut oameni care seamăna cu ce au aruncat pe jos: gunoaie.

Nesimțenia unora dintre noi pare că nu are limite. Vandalizările și aruncarea gunoaielor în spațiile verzi din Ploiești devine obișnuință. Periodic, se întamplă ca parcurile sa fie umplute de gunoaie , iar obiectele de mobilier să fie distruse.

De data aceasta, în atenția celor certați cu civilizația a căzut Parcul Regele Mihai I al Romaniei.

„Reamintim tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor realizate din bani publici.

Astfel, solicităm cetățenilor să depună gunoiul în recipientele destinate acestui scop și să nu vandalizeze obiectele de mobilier urban din parcurile și grădinile publice ale municipiului.

☎️ Totodată, facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte”, au adăugat reprezentanții SGU Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

.

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here