logo
RNTV Live

Identitatea prietenei șoferului drogat care a cauzat moartea a doi tineri în accidentul de la 2 Mai: Părinții săi sunt personalități remarcabile în România

rebeca_lazarescu
Iorgu Theo

Sâmbătă seara, Vlad Pascu a intrat cu mașina în 8 persoane, cauzând decesul instantaneu al două dintre ele. Șoferul, care își expunea o viață extravagantă pe platformele de socializare, fusese consumator de droguri înainte de a provoca accidentul.

Vlad Pascu se lăuda pe rețelele de socializare cu posibilitățile sale financiare și nu ezita să se laude urmăritorilor săi cu drogurile pe care le consumă.

În cadrele prezentate de Antena 3, Vlad Pascu este surprins în compania unei alte tinere, prezentându-se cu mândrie cu privire la averea și afacerile pe care le deține pe numele său. Acesta remarcă că oamenii obișnuiți nu ar reuși să acumuleze sumele respective nici măcar pe parcursul unei vieți întregi. Fata prezentă în înregistrare discută despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga.

„Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spune tânărul în filmuleț.

„Oxicodona (un analgezic opioid semi-sintetic, n.r.) este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, suntem oxicomani”, afirmă fata care apare alături de Vlad Pascu, în timp ce răsucește o bancnotă de 500 de lei.

Între timp, rudele și apropiații studenților omorâți sunt îngenunchiați de durere și își duc la groapă copiii care au murit fără nicio vină.

Cine este fata din clip?

Fata care apare împreună cu Vlad Pascu în videoclip este Rebeca Lăzărescu și este fiica Simonei și al lui Dan Lăzărescu, conform Realitatea.

Simona Lăzărescu este consilieră la Primăria Sectorului 1. Soțul ei, Dan Lăzărescu, a încetat din viață în 2020 în urma luptei cu cancerul. Dan Lăzărescu a fost unul dintre cei mai importanți arbitri din România. După decesul soțului său, Simona Lăzărescu pare să își fi dedicat mult timp în cluburi sau la sala de fitness, cel puțin asta reiese din postările sale pe rețelele de socializare.

Aura Simona Lăzărescu este angajată de mulți ani la Primăria Sectorului 1 al Capitalei. Ea ocupă poziția de consilier superior la Direcția Management și Resurse Umane.

Simona Lăzărescu a fost soția lui Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional, care a trecut în neființă în 2020, la vârsta de 49 de ani, în urma unei lupte cu o boală gravă. Dan Lăzărescu era tatăl vitreg al Rebecăi.

Conform declarației de avere, Simona Lăzărescu deține mai multe terenuri și case atât în București, cât și în Giurgiu. Unul dintre apartamente are o suprafață de peste 230 de metri pătrați.

VIDEO găsiți aici.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor