logo
RNTV Live

Identitatea femeii brutal bătute în Centrul Vechi a fost dezvăluită: Agresorul este un cetățean moldovean

politia_nu_treceti
Theo Tănăsescu

Polițiștii au reținut agresorul implicat în atacul din weekendul trecut din Centrul Vechi al Capitalei. Conform informațiilor, individul este un cetățean străin, presupusul motiv al conflictului fiind o dispută cu victima, o tânără în vârstă de 25 de ani, cunoscută ca damă de companie. Aceasta a fost descoperită grav rănită și desfigurată într-o scară de bloc.

Femeia este internată în continuare la Spitalul Universitar, unde va mai sta o vreme sub supravegherea medicilor.

Este, însă, în stare stabilă.

Între timp, polițiștii au reușit să îl depisteze pe agresor
Acesta dormea într-un apartament din sectorul 2, când oamenii legii l-au luat pe sus. Vorbim de un bărbat din Republica Moldova, venit în țara noastră, care se află în prezent la audieri la Serviciul Omoruri. Din anchetă înțelegem că victima ar fi prostituată, iar autorul ar fi apelat la serviciile ei.

Imaginile surprinsă de camerele de supraveghere i-au ajutat pe polițiști să îl depisteze. Cel mai probabil, după audieri bărbatul va fi reținut, asta în cazul în care procurorii au suspiciuni rezonabile că el ar fi comis fapta.

Atacul a fost extrem de brutal

Atacul, de o cruzime ieşită din comun, care a pus pe jar toată poliţia Capitalei a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge, într-un bloc din Centrul Istoric. Primii care au ajuns la ea au fost doi poliţişti locali, anunţaţi de o locatară care a auzit victima agonizând. Era ora 4.30 dimineaţa: “Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!”

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor