Iarna aceasta, la AFI Ploiești tu îți alegi premiul!

angajare

Peste 1000 de vouchere de cumpărături pentru sărbători magice

În perioada 15 noiembrie – 22 decembrie 2021, clienții care fac cumpărături din AFI Ploiești de cel puțin 250 de lei, pe un singur bon, pot câștiga la alegere, unul dintre cele peste 1000 de vouchere de cumpărături garantate, fiecare în valoare de 50 de lei, valabile într-unul dintre cele 40 de magazine partenere.

Bucură-te de magia sărbătorilor la AFI Ploiești!

În fiecare sezon, AFI Ploiești le pregătește ploieștenilor numeroase surprize pentru a le face cumpărăturile și timpul petrecut în mall și mai plăcute. Iarna aceasta, clienții sunt invitați să urmărească canalele de socializare ale centrului comercial, Facebook AFI Ploiești și Instagram AFI Ploiești, pentru a descoperi reduceri de sezon, dar și idei de cadouri, oferte, concursuri și proiecte speciale dezvoltate alături de prietenii AFI Ploiești, Renata & Christian. Pentru și mai multă inspirație la cumpărături, dar și pentru a aduce magia sărbătorilor aproape de sufletele ploieștenilor, simpaticul cuplu de influenceri va prezenta sugestii creative de cadouri pentru întreaga familie, va oferi sfaturi pentru crearea unui decor de Crăciun ca în povești și alte subiecte surpriză.

Vrei să mergi la sigur cu cadourile? AFI Ploiesti are soluția: oferă un AFI Gift Card și lasă-i pe cei dragi să descopere ofertele în magazinele partenere. Pentru că uneori…știu ei mai bine ce își doresc!

Pentru shopping responsabil purtați mască de protecție, folosiți dezinfectantul aflat la îndemână la intrarea în mall, dar și în fiecare magazin și păstrați distanța fizică de cel puțin 2 metri.

#MagiaIncepeCuTine

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here