logo
RNTV Live

IANIS STOICA REVINE LA PETROLUL

Cristina Iancu

Ploieșteanul Ianis Stoica, fotbalist care aparține FCSB, va juca în sezonul viitor la Petrolul.  Gigi Becali a anunțat deja că Ianis Stoica va fi împrumutat la Petrolul Ploiești.

Ianis Stoica nu va mai continua la U Cluj și va veni la Petrolul Ploiești. 

Stoica, sub contract cu FCSB până în 2026, a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut la Universitatea Cluj, unde a strâns 10 meciuri și nu a marcat niciun gol.

Ianis Stoica a mai jucat la Petrolul în perioada iulie 2019 – februarie 2020, când a fost împrumutat tot de la FCSB. Atunci, atacantul a evoluat în doar opt partide, fără să marcheze vreun gol.

Dunărea Călărași, Metaloglobus și CSM Slatina sunt echipele la care a mai fost împrumutat de-a lungul carierei Ianis Stoica de FCSB.

Ianis Stoica va fi, cel mai probabil, prima opțiune pentru poziția Under 21 în sezonul viitor, la Petrolul. Din campionatul următor, fiecare echipă trebuie să aibă în teren un fotbalist născut în 2002, iar Stoica este născut fix în același an. Petrolul mai are în acest moment o singură opțiune pentru această poziție, Mario Bratu.

Fiul lui Pompiliu Stoica a mai activat la Petrolul și în perioada junioratului.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor