logo
RNTV Live

I-a fost furat portofelul şi apoi a văzut că-i dispar bani de pe card

card
Mihai Constantinescu

I-a fost furat portofelul şi apoi a văzut că-i dispar bani de pe card.

Polițiștii Stațiunii Sinaia au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că i s-ar fi furat portofelul din geantă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat persoana în cauză, aceasta menționând faptul că ultima dată când a folosit portofelul a fost pe data de 14 decembrie a.c., iar în cursul zilei de ieri a observat prin aplicația băncii la care deține cardul bancar faptul că s-au efectuat 6 operațiuni financiare, în valoare de 215.19 lei, fără consimțământul acesteia.

A fost constituită o echipă complexă, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii Stațiunii Sinaia au reușit identificarea persoanei bănuite, ulterior fiind condusă la sediul unității în vederea audierii.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

În cauză, bărbatului în vârstă de 35 de ani, din stațiunea Sinaia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor