logo
RNTV Live

Hotii care au furat cinci kilograme de aur de la o bijuterie din Ploiești, prinși/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Hotii care au furat cinci kilograme de aur de la o bijuterie din Ploiești au fost prinși. Modul în care au acționat spărgătorii a fost unul bine gândit. Practic, jaful poate fi socotit drept unul ca în filme. Patru persoane au luat parte la jaf.

Hotii care au furat cinci kilograme de aur de la o bijuterie din Ploiești, prinși

Cei patru bărbați, din București, Călărași, Ilfov și Vâlcea, au acționat cel mai probabil la pont. Au filat mai multe zile la rand locația, iar apoi au dat spargerea. Jaful a fost comis în timpul nopții.

Potrivit datelor din anchetă hotii au spart peretele vecin al încăperii în care se afla seiful bijuteriei. Apoi au decupat peretele dublu aflat în spatele seifului metalic și astfel au reușit să ia bijuteriile. Vorbim despre obiecte în valoare totală de peste 1,3 milioane de lei. Pe 6 iunie, când au intrat în program angajatii unității au sesizat spargerea și au anunțat imediat poliția. S-au început cercetările, însă hoții au fost identificati o luna și jumătate mai târziu. Astfel au reușit oamenii legii sa și stabilească modul în care au acționat spargatorii.

Acestia au descins și în cadrul a sase percheziții, unde au găsit o parte dintre bijuterii la locuințele bărbaților. Trei dintre aceștia sunt acum arestați preventiv.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor