În Paris, a avut loc un jaf la un hotel de lux de 5 stele situat în apropierea bulevardului Champs-Élysées, iar angajații au fost legați!

În apropierea Champs-Élysées din Paris, au avut loc scene de panică în urma unui jaf la un hotel de lux de 5 stele, Marignan, situat în arondismentul 8, potrivit informațiilor obținute de Le Figaro și date publicității marți, 11 iunie.

Doi indivizi înarmați au pătruns la recepție în jurul orei 4 dimineața în timpul nopții de sâmbătă spre duminică și i-au atacat pe manager și pe angajatul responsabil cu bagajele. Angajații au fost loviți și apoi legați cu cabluri de calculator.

Ulterior, hoții au cerut acces la seifuri și au sustras conținutul a două dintre ele, cauzând un prejudiciu estimat la 5.000 de euro.

Cei doi infractori au fugit ulterior din locație cu o mașină furată cu câteva minute înainte, lângă Champs-Élysées. În timpul furtului mașinii, aceștia au folosit o armă pentru a-l răni pe proprietarul vehiculului. Victimele jafului au fost asistate de pompieri, în timp ce proprietarul mașinii a fost transportat la spital. Parchetul din Paris a inițiat o anchetă pentru „tâlhărie armată în bandă organizată”, o infracțiune care poate fi pedepsită cu până la 30 de ani de închisoare. Cercetările sunt în curs și sunt desfășurate de către poliția judiciară din sectorul 1.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *