logo
RNTV Live

Hoți luați pe sus de oamenii legii prahoveni

775932-1624406400-perchezitii-in-prahova-la-persoane-banuite-de-furturi-din-locuinte
Erika Stoica

Hoți luați pe sus de oamenii legii prahoveni

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au pus in executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliile a doi bărbați din comuna Dumbrăvești bănuiți de comiterea unei fapte de furt calificat comisă în perioada 4-11 aprilie a.c.
4 mandate de aducere au fost pus în executare.

În fapt, persoanele bănuite, doi tineri cu vârstele de 24, respectiv 23 de ani, ar fi sustras în perioada mai sus menționată, de pe o proprietate din comuna Dumbrăvești 15 bare metalice din fier beton, creând un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor, barele în cauză au fost descoperite și ridicate de la domiciliul unuia dintre bărbați. 

În baza probatoriului administrat, față de cei doi tineri a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor