logo
RNTV Live

HOTELURILE CU SPA, PREFERATELE TURIȘTILOR

Georgescu Cristi

Minivacanta de Rusalii a venit cu oferte imbatabile, pentru turistii care au ajuns pe Valea Prahovei. Hotelierii au gândit pachete atractive, indiferent care a fost bugetul fiecarei familii in parte. Au fost si locuri in camere pentru care o persoana a platit 280 de lei, pe noapte, la un hotel de trei stele, insa la mare cautare au ramas unitatile care au oferit acces la piscine acoperite si spa. Cand vremea a tinut cu cei care au ales sa se bucure de racoarea muntelui, traseele montane au fost luate cu asalt de impatimitii drumetiilor.

Turistii care au ales sa petreaca minivacanta de Rusalii, pe Valea Prahovei, au fost intampinati de catre hotelieri cu pachete atractive. Asa se face ca au fost si unitati de cazare care au oferit spre inchiriere si camere pentru care oaspetii au platit 280 de lei pe noapte, de persoana.

Pentru ca au fost perioade la munte cand s-au inregistrat precipitatii, unitatile de cazare care au avut cel mai mare grad de ocupare au fost cele cu zona spa.

Pe Valea Prahovei au mai fost disponibile si oferte cuprinse intre 600 lei de persoana, pentru un sejur de trei nopti, la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, respectiv de 1.600 de lei de persoana tot pentru un sejur de trei nopti la un hotel de 5 stele cu mic dejun si acces la zona spa.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor