logo
RNTV Live

Horoscop 8 octombrie 2022, ne așteaptă multe surprize pe plan emoțional-vezi prezicerile pentru fiecare zodie

horoscop-1024×800
Marin Ana

Horoscop 8 octombrie 2022 – BALANȚĂ

O să vă întâlniți cu prieteni, rude. Că aveți de sărbătorit ceva, o zi de naștere, o logodnă, o căsătorie, e un prilej de bucurie la care vor fi și alții de față.

O să apară cine trebuie în viața voastră și o să construiți, frumos, o relație, că doar așa vă simțiți împliniți.

Horoscop 8 octombrie 2022 – SCORPION

Vă dați întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere și condițiile par să vă avantajeze. O să stați la o cafea să treceți în revistă propunerile cu care s-ar putea să fiți sau nu de acord.

Or să vă ia pe sus prietenii să vă duceți într-o excursie sau poate e o acțiune caritabilă, un maraton, un concert sau alt gen de competiție.

Întrevedere cu cineva care vă sugerează o afacere și o să vă faceți o idee până luni. Mai întrebați pe unul, pe altul.

Horoscop 8 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

Ați putea da refresh unei relații care arsese ca o torță, după care aparent se stinsese, dar mai are suficient combustibil să-și revină.

Se poate să fiți invitați de onoare la o gală, ori la o nuntă. Se întâmplă ceva care va avea ecouri în viața voastră sentimentală.

Vă invită cineva într-o excursie și nu e de refuzat așa ceva pentru că aveți nevoie de spațiu de mișcare, dar și de compania acelei persoane.

Horoscop 8 octombrie 2022 – CAPRICORN

Se poate să aveți invitați la masă, ori la cafea, dacă nu plecați într-o excursie. O să vă întreţineţi până târziu și o să vă încărcați frumos sufletește.

Vă face o vizită cineva care v-a promis mai demult că vine. De aici poate începe o frumoasă poveste de dragoste.

E cineva care își dorește să luați masa împreună pentru că vrea să vă cunoașteți mai bine și ați putea forma un cuplu.

Horoscop 8 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

Vin bani, dar se și duc repede, pentru că aveți cheltuieli. O să vă descurcați în cele din urmă, că nu vreți să vă privați de o ieșire cu ai voștri pe undeva pe la munte.

Or să vă caute prietenii care știu că pot conta pe voi să plecați într-o plimbare, să le fiți de ajutor unor oameni nevoiași.

Surprizele plăcute pot veni de la drum și o să vă vedeți cu niște prieteni, care au vești dintre cele mai bune pentru voi.

Horoscop 8 octombrie 2022 – PEȘTI

Poate vă dă cineva înapoi o sumă de bani și o să aveți de buzunar, să îi scoateți pe cei dragi la o terasă, să-i duceți la un spectacol, la un cinema și o să fie distracție.

O apariție cu totul neașteptată. Ecineva care v-a tot dat târcoale și abia acum o să-și facă intrarea.

Parcă mai mult ca oricând aveți chef de ieșit pe la evenimente mondene sau să vă plimbați prin parc să luați pulsul orașului.

Horoscop 8 octombrie 2022 – BERBEC

E animație la voi. Dați o petrecere sau vă duceți voi la cineva care sărbătorește o vârstă, ani de căsătorie, sau altceva care adună lume la un pahar de șampanie.

Se poate să vă răsfețe cineva și să primiți cadouri, cu un prilej anume și să aduceți bucurie celor din jurul vostru.

Un succes. Poate se vorbește despre voi în public, poate se căsătorește cineva dintre apropiați sau își sărbătorește ziua de naștere.

Horoscop 8 octombrie 2022 – TAUR

Se adună întreg familionul și o să fie o atmosferă de zile mari pentru că nu vreți să treacă pe lângă voi șansa de a face o tratație ca să strângeți rândurile, să fiți uniți.

Se poate să faceți cunoștință cu cineva care o să vă cucerească prin felul său de a fi și o să vă lăsați purtați de val.

Poate vă pregătiți de musafiri și aveți un motiv serios să preparați delicatese. Rolul de gazdă e ideal pentru voi.

Horoscop 8 octombrie 2022 – GEMENI

Vă vine cheful de practicat un sport sau aveți un hobby care vă destinde și vă aduce un plus de optimism ca să faceți față provocărilor de luni încolo.

Poate îi strângeți pe prieteni în jurul vostru și trageți un chef sau luați parte la o competiție, poate or fi copiii voștri în centrul atenției.

Curg invitațiile prin țară, numai să aveți timp să treceți pe la toți, că sunteți în fugă și vreți să vă și priască.

Horoscop 8 octombrie 2022 – RAC

Vă cheamă cineva în alt oraș și, dacă n-aveți alt program, poate vă duceți și rămâneți și mâine, să vă tihnească, mai stați la povești să vă limpeziți la creieri.

Poate faceți o inaugurare sau e o ceremonie de familie, un botez, ori o aniversare, dacă nu e o cununie religioasă.

Se poate să aveți un eveniment în familie, cu rude, fie la voi acasă, fie la restaurant și o să fie veselie, după atâta stres.

Horoscop 8 octombrie 2022 – LEU

Se adună grupul și o să fie o atmosferă care să vă scuture de toată oboseala, că energia colectivă o să vă prindă bine după o săptămână încărcată.

Poate vă faceți timp să treceți pe la nepoți, la rudele apropiate, ca să vedeți cu ce mai puteți ajuta la o petrecere de familie.

Anturajul vă scoate din casă, poate vă duceți la un concert, e un concurs, un meci, o reuniune care să vă revigoreze.

Horoscop 8 octombrie 2022 – FECIOARĂ 

Lume nouă care vrea să vă cunoașteți mai bine. S-ar putea să iasă o relație care să vă facă viața frumoasă.

Cineva de care vă separaserăți revine cu gând de împăcare, s-ar putea să vă și convingă.

Se repară ca prin minune o relație care se deteriorase și o să vă faceți planuri de mutat împreună și de căsătorie.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Horoscop 8 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să vă faceți planuri de căsătorie – Stirileprotv.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor