logo
RNTV Live

HOROSCOP 5 AUGUST 2022

horoscop-urania-5-11-iunie-2021-previziuni-astrale-6edc3ab401
Theo Tănăsescu

Horoscop 5 august 2022-Putem avea un sentiment de deja vu si ar trebui să încercăm sa facem lucrurile mai bine de această dată.

LEU- Deși au greșit în trecut în raporturile cu familia și cei apropiați, azi vor avea grijă să fie mai înțelepți și să repare greșelile din trecut.

FECIOARĂ- Astăzi s-ar putea să nu comunice cum trebuie, trebuie să aibă grijă la vorbele pe care le spun pentru a se înțelege mesajul pe care vor să-l transmită.

Balanță-Balanțele, atenție la cheltuieli, mai ales dacă cheltuie pentru o persoană. Trebuie să analizeze dacă e bine să scoată acești bani din buzunar pentru acea persoană, dacă îi face bine. 

Scorpion-Pentru Scorpioni, fler, intuiție, să-și asculte sufletul. Altădată poate au mers pe rațiune, de data aceasta simt că trebuie să implice și sensibilitatea și intuiția.

Săgetător-Săgetătorii, mai multă discreție, să-și consume mai puțin energia în afară și să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. 

Capricorn-Pentru Capricorni, în relațiile afective poate că tind să cedeze și acum au de analizat dacă tot ceea ce își dorește celălalt și ei pot să satisfacă este și cazul să o facă, adică dacă este spre beneficiul persoanei iubite. 

Vărsător-Pentru Vărsători, ziua este aducătoare de putere. Puși în situația asemănătoare în trecut, poate nu au făcut uz de autoritatea lor, dar de data aceasta se pare că trebuie să-și onoreze funcția sau rolul. 

Pești-Pentru Pești, ziua este aducătoare de înțelepciune, înțelegere și cunoaștere, dacă văd o situație din mai multe puncte de vedere, așa încât nu trebuie să se teamă să spună adevărul sau care sunt constatările lor. 

Berbec-Berbecii, mai ales în relațiile apropiate de colaborare, pot avea sentimentul că cineva a mai încercat să obțină ceva de la ei. Poate nu pe calea cea mai elegantă și acum știu să dea un răspuns. 

Taur-Taurii, și ei în relațiile personale, pot avea senzația că, pe baza unor slăbiciuni, au acceptat ceva ce nu era de acceptat. Așa că acum vor proceda altfel. 

Gemeni-Gemenii, la locul de muncă, dacă nu se mobilizează și dacă nu simt cum trebuie rezolvate lucrurile, e posibil să piardă timpul sau să facă aceleași erori. 

 Rac-Pentru Raci, mai ales în plan sentimental, ziua este aducătoare de înțelepciune și e bine să analizeze dacă nu cumva în alte situații s-au lăsat prea mult influențați, prea au fost prea sentimental și au acceptat lucruri.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Horoscop 5 august 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii îşi ascultă sufletul, Vărsătorii prind putere (antena3.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor