logo
RNTV Live

Horoscop 13 septembrie 2022, vom avea parte de o zi liniștită cu familia-vezi prezicerile pentru fiecare zodie

big-horoscop–1
Marin Ana

Vibraţia zilei este 4 şi o să avem grijă de familie, să se simtă protejată, petrecându-ne cât mai mult timp în compania celor dragi.

Horoscop 13 septembrie 2022 – FECIOARĂ

O să interacţionaţi cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună, dar numai dacă nu sunteţi prinşi în alte proiecte – şi-atunci o să amânaţi colaborarea.

O să apară cineva care vrea să formaţi un cuplu şi, dacă n-aveţi pe nimeni, vă gândiţi dacă vreţi să faceţi o încercare, sau nu.

Sunteţi în maximum de formă pentru o competiţie la nivel înalt şi or să apară câştigurile.

Horoscop 13 septembrie 2022 – BALANŢA

Vă caută cineva, cu insistenţă, pentru că vede în voi un partener de cuplu aşa cum a visat şi o să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, se pare că e an bun pentru parteneriat, căsătorie.

Sunt acte pe care trebuia să le semnaţi mai demult şi nu s-a putut, acum însă e deblocat traseul birocratic – şi le semnaţi.

Voi vă puteţi gândi la recuperarea unei căsnicii, iar dacă sunteţi singuri o s-apară cineva cu care să faceţi casă bună.

Horoscop 13 septembrie 2022 – SCORPION

E o răscolire sufletească – poate pentru că n-aţi spus un adevăr la momentul potrivit şi el a săpat pe dinăuntru – şi acum v-aţi putea elibera de o povară.

E bine să faceţi monetarul să vedeţi cum staţi cu banii ca să vă puteţi lua o maşină nouă, ori altceva.

E posibil să primiţi un răspuns de la un angajator şi să meargă totul bine, să colaboraţi în termenii cei mai buni.

Horoscop 13 septembrie 2022 – SĂGETĂTOR

Şefii au mari pretenţii la voi şi o să simţiţi presiunea, zilnic, şi va trebui să vă conformaţi – pare să fie o disciplină impusă şi care o să vă cam streseze.

Se poate să susţineţi un examen ca să obţineţi o funcţie sau să vă înscrieţi la nişte cursuri.

Se poate să vă implicaţi în diferite activităţi, poate luaţi parte la un concurs, e o competiţie cu miza! Şi se-anunţă succes.

Horoscop 13 septembrie 2022 – CAPRICORN

E cineva din străinătate care vrea să puneţi şi voi umărul la o colaborare şi o să vă şi deplasaţi, când va fi nevoie, iar restul se poate rezolva online.

O situaţie rămasă în aer din cine ştie ce motive, trebuie – urgent – rezolvată.

O să vă faceţi timp şi pentru mondenităţi că e bine să cultivaţi nişte relaţii ca să reuşiţi în afaceri.

Horoscop 13 septembrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se poate să daţi o fugă abia acum, în staţiunea preferată. Poate faceţi o rezervare pentru vineri, sâmbătă, că abia s-o fi eliberat un loc şi pentru voi.

Va trebui să duceţi nişte acte suplimentare ca să vă înscrieţi la o şcoală şi să fiţi atenţi să nu fie expirat buletinul.

Voi o să vă daţi întâlnire cu un grup de prieteni ca să vă implicaţi într-un eveniment care v-ar aduce notorietate.

Horoscop 13 septembrie 2022 – PEŞTI

O să puneţi nişte lucruri în ordine ca să vă prezentaţi la un interviu, ori poate o să intraţi în audienţă la şefi să le cereți neapărat să vă pună la dispoziţie o aparatură.

O să puteţi discuta deschis cu partenerul de cuplu şi să luaţi o decizie referitoare la traiul vostru în doi pentru a vă fi şi mai bine.

O s-aveţi ocazia să stingeţi un conflict şi să vă împăcaţi fie cu nişte parteneri de afaceri, fie cu partenerul de cuplu.

Horoscop 13 septembrie 2022 – BERBEC

Aţi tot amânat o întâlnire, dar acum se va ivi o ocazie ideală să faceţi cunoştinţă cu cineva care o să facă parte din viaţa voastră, o să fiţi un cuplu.

Se poate să vă prezentaţi cu nişte acte ca să le autentificaţi, la un notar sau la secretariat, pentru înscriere.

O să cheltuiţi nişte bani c-aţi promis că o să ieşiţi la masă, ori la distracţie cu nişte prieteni. ÎI puneţi voi la loc.

Horoscop 13 septembrie 2022 – TAUR

V-au rămas nişte treburi de serviciu nerezolvate şi vi se cere, probabil, să scăpaţi de ele urgent, că vin altele şi o să vă copleşească volumul de muncă.

Poate aruncaţi un ochi online să vedeţi unde găsiţi nişte obiecte de interior mai ieftine, să scutiţi nişte bani.

Se poate să fiţi prezenţi la o zi de naştere sau la un concert, e un moment festiv care v-ar aduce un plus de bunădispoziţie, o mulţumire sufletească.

Horoscop 13 septembrie 2022 – GEMENI

Se aduna grupul ca să reluaţi o preocupare care o să vă ocupe, frumos, timpul liber şi să descărcaţi acolo tensiunile, să aveţi forţe proaspete pentru proiectele noi.

Se pare c-aţi ajuns într-un impas cu în relaţia sentimentală și o să vă regândiţi atitudinea, comportamentul ca să vă împăcaţi.

A rămas în aer o discuţie cu cineva la care ţineţi şi ar fi păcat să vă înstrăinați, de la o neînţelegere. Mai bine vorbiţi, daţi o explicaţie.

Horoscop 13 septembrie 2022 – RAC

O să se ivească ocazia să vă mutați în altă locuință, fie chiar și temporar, numai să se rezolve niște probleme de familie, ca să fie liniște și pace acasă.

O să vi se ceară părerea într-o strategie de afaceri şi o să conteze direcţia pe care-o trasaţi.

Sunteţi pe punctul de a face o schimbare importantă în viaţă, poate vă mutaţi în altă locuinţa şi vă căsătoriţi.

Horoscop 13 septembrie 2022 – LEU

Se pare c-o să primiţi răspuns de la autorităţi să vă urmaţi drumul ascendent în societate, în cariera, şi o să vă bucuraţi de un tratament preferenţial.

Poate face o schimbare la şcoală, la grădiniţă, îi mutaţi pe copii în altă clasă, la altă grupă ca să eliminaţi un stres.

Se poate să vă alegeţi alt domeniu de lucru, ori de studiu şi să faceţi fix ce vă place. Gata, cu ce trebuie!

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Horoscop 13 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Zodia care are un an bun pentru parteneriat, căsătorie – Stirileprotv.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor