logo
RNTV Live

Horoscop 13-19 februarie 2023

horoscop-urania-5-11-iunie-2021-previziuni-astrale-6edc3ab401
Pantazi Bianca

13-19 februarie 2023, horoscop săptămânal. Se anunță momente de neuitat, pline de romantism și pasiune pentru nativi. Unii nativi se pot aștepta la surprize romantice și multă armonie în relațiile de cuplu. Dar, vor exista și momente mai tensionate.

Zodia Berbec


În sectorul relațiilor, începi săptămâna în fortă, cu aspecte foarte bune. Ai toate șansele să legi o legătură trainică cu acea persoană de care te vei îndrăgosti nebunește. Pe planul comunicării tot va fi foarte bine aspectat. Vei fi absorbit de romantism. Este un moment bun să îți transformi și casa într-un adevărat cuibușor de dragoste.

Zodia Taur

Din partea celorlalți, poți avea parte de multe surprize, fie ele plăcute sau nu. Astrele te îndeamnă să nu mai alergi după aprecierea celorlalți. Doar atunci când vei fi tu însuți mulțumit de ceea ce faci, vei reuși să captezi atenția. În sectorul relațiilor de prietenie se formează aspecte favorabile. Se anunță multă distracție!

Zodia Gemeni

Contextul astrologic poate veni cu întârzieri sau blocaje. S-ar putea să fii nevoit să te bucuri mai multe de lucruri din jurul tău și să încetinești ritmul în această săptămână. Totuși, vin vești bune în sectorul profesional. Poți primi o avansare în funcție sau un proiect nou. Dar, este un moment bun pentru a-ți căuta un nou loc de muncă.

Zodia Rac

Între tine și partenerul de viață, pot apărea unele obstacole în calea dragostei. Dar este posibil să apară unele situații care să vă țină departe unul de celălalt. Contextul astrologic îți activează simțul estetic. S-ar putea observi mai ușor lucruri pe care până acum le treceai cu vederea.

Zodia Leu


În această săptămână ești atras de artă, de frumos, de tot ce îți face sufletul să simță bucurie. În același timp, contextul astrologic aduce mai multă pasiune și mai mult romantism. Este un moment bun pentru a-ți arăta dragostea prin gesturi frumoase și pentru o escapadă romantică. Te poți aștepta la surprize plăcute din partea persoanei iubite!

Zodia Fecioară

Contextul astrologic îți va activa casa sănătății și îți acorzi o mai mare atenție dietei. Ai toate șansele să întălnești o persoană de care să te simți atras de la prima vedere, dacă ești în căutarea dragostei. Pentru cei care sunt deja într-un cuplu, aspecte bune se formează. O cină romantică vă poate ajuta să ieși din rutină și să ieși din rutină și să vă bucurați mai mult unul de celălalt!

Zodia Balanță

Este o perioadă bună pentru a simți din nou entuziasm, pentru a ieși din zona de confort. Este vremea să te bucuri de noi experiențe și să te distrezi pe cinste. Totuși, astrele te îndeamnă să apelezi la meditație sau alte practici spirituale cu care rezonezi, pentru a reduce stresul.

Zodia Scorpion

Te așteaptă o perioadă cu multe momente pline de bucurie, dar încărcată. Te poți aștepta la petreceri supriză, dar și la vizite neașteptate de la rude sau prieteni. Poți petrece clipe de neuitat alături de partenerul de viață. Însă, daca nu ești într-o relație, îți poate ieși în cale persoane care să îți facă inima să bată mai tare.

Zodia Săgetător

Contextul astrologic poate veni cu provocări legate de deplasările pe distanțe scurte. Dacă nu este absolut necesar, astrele te sfătuiesc să eviți drumurile. Totuși, în sectorul familial se formează aspecte favorabile. Este o perioadă în care vei simți nevoia să petreci mai mult timp alături de cei dragi. Se anunță vizite!

Zodia Capricorn

Te bucuri de o susținere a astrelor pe plan profesional. Dacă te concentrezi pe atingerea obiectivelor și eficientizarea muncii, poți face progrese importante. Pentru a aplica aceleași principii și acum, este un moment bun șă îți reevaluezi reușitele și să vezi ce ai făcut bine. Evită să semnezi acte sau să iei decizii importante în această.

Zodia Vărsător

Contextul astrologic îți poate aduce șansa de afirmare și de îmbunătățire a imaginii publice. Îndrăznește-te să ieși în față. Totodată, va fi activat sectorul financiar. Este posibil să cheltui mai mulți bani decât de obicei pentru o schimbare de look sau refacerea garderobei.

Zodia Pești

Este o perioadă în care s-ar putea să nu îți dorești să socializezi prea mult nici măcar cu oamenii apropiați. Vei simți mai intens nevoia de odihnă și liniște. După aceea te vei simți pregătit să strălucești! Cei din jur te vor complimenta și te vor admira. Cu siguranță, șarmul tău nu va trece neobservat!

Mai multe știri pe Stiri republika NEWS – Din Ploiesti pentru toata Prahova!

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews | Ploiesti | Facebook

Sursă Horoscop săptămânal, 13 – 19 februarie 2023 (unica.ro)

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor