logo
RNTV Live

Holograf și Carla’s Dreams, da. Sportivi și performanță, nu!

holograf
rnews

Dacă despre sportul prahovean putem spune că s-a tras cortina, echipa de baschet fiind retrasă din campionat iar cea de handbal feminin neavând bani pentru a se prezenta la un meci de campionat, despre deciziile și inițiativele administrației locale ploieștene spunem că nu le putem socoti decât ca fiind lipsite de coerență și logică.

Festivalul  ”Ploieşti – Magie, Feerie şi Poveşti” va avea loc  în acest weekend, spre bucuria copiilor Ploieștiului, care se vor delecta urmărind piesele Teatrului de Păpuși Ciufulici și ale  Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Iar serile zilelor de vineri și sâmbătă promit să fie memorabile, dar total nepotrivite cu evenimentele dedicate copiilor, deoarece pe o scenă amplasată în centru orașului vor urca Carla’s Dreams și Holograf.În afara ritmurilor și textelor nepotrivite pentru copiii care așteptau ” Magie, Feerie şi Poveşti” nu ar fi multe de spus. Rămâne, însă întrebarea, care îi macină pe toți iubitorii sportului ploieștean: cum de s-au găsit bani și căi legale pentru a plăti onorariile cerute de  Holograf și Carla’s Dreams iar pentru plata sportivilor și antrenorilor de la CSM Ploiești nu s-a reușit acest lucru?

Mai ales că cele două trupe nu sunt deloc ieftine, onorariul solicitat fiind de aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare. Adică 20.000 de euro pentru două trupe mari din muzica românească, dar total nepotrivite cu evenimentul. Iar pentru sportivii și antrenorii ploieșteni ZERO EURO, ZERO LEI. Sau, altfel spus, ZERO interes din partea administrației locale, ZERO competență!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor