logo
RNTV Live

Hoață din Ploiești prinsă flagrant delict

politiaq
Theo Tănăsescu

Polițiștii din Ploiești au prins o hoață în timpul unei acțiuni în zona de vest a Ploieștiului. Aceasta fura geanta unei vânzătoare dintr-un magazin când a fost prinsă.

Polițiștii, alături de jandarmi și inspectori DSV, au efectuat sâmbătă o acțiune de amploare în vestul Ploieștiului, a informat IPJ Prahova într-un comunicat de presă.

“La data de 20 august a.c., în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au organizat și desfășurat o acțiune în zona de Vest a municipiului, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și verificarea unităților care desfășoară activități de comerț cu produse alimentare.

La activitate au participat polițiști de ordine publică, de investigare a criminalității economice, rutieră, dar și jandarmi, precum și reprezentanți ai DSVSA Prahova.

Astfel, au fost legitimate 46 de persoane și au fost controlate 16 societăți comerciale.

În cadrul activităților, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.210 lei.”, a transmis Poliția Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Hoață din Ploiești, prinsă de polițiști în timpul unei acțiuni în zona de vest | Ziarul INCOMOD

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor