logo
RNTV Live

Hipodromul Ploieşti va găzdui Campionatele Balcanice de Cross Country

hipodrom
Mihai Constantinescu

Ploieştiul va figura pe harta atletismului european anul viitor, în contextul în care, pe 6 noiembrie 2021, Hipodromul Ploieşti va fi gazda Campionatelor Balcanice de Cross Country pentru seniori, tineret (U23) şi juniori 1 (U21).

Iniţiativa i-a aparţinut Federaţiei Române de Atletism, al cărei secretar general este coordonatorul secţiei de profil de la CSM Ploieşti, Augustin Iancu, şi a fost îmbrăţişată imediat de ABAF (Association of Balkan Athletic Federations), care a inclus deja evenimentul în calendarul competiţional al anului 2021, publicat pe 13 octombrie 2020.

Va fi cel mai important concurs de atletism organizat vreodată în Ploieşti, reprezentând, totodată, o premieră pentru o întrecere de acest gen: desfăşurarea ei pe un hipodrom activ! Directorul adjunct al CSM Ploieşti, Lucian Rădulescu, spune că „propunerea venită din partea Federaţiei Române de Atletism ne-a atras din primul moment şi ne-am dat acordul pentru organizarea unei competiţii de asemenea anvergură pe hipodrom. Din ce am înţeles, e o practică a Asociaţiei Federaţiilor de Atletism din Balcani de a organiza astfel de întreceri pe hipodromuri, însă niciodată nu s-a desfăşurat pe unul activ, ci pe unele dezafectate. Sper să fie un eveniment reuşit şi apreciat de iubitorii atletismului din România şi, în special, din Ploieşti”.

Citeşte mai multe AICI

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cererile-pentru-ajutorul-la…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/zbor-fatal-cu-parapanta-in-bucegi/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scenariul-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor