logo
RNTV Live

Hipodromul Ploieşti găzduiește o nouă reuniune hipică. Program!

Calendarul Oficial al Alergărilor de Trap
Mihai Constantinescu

Hipodromul Ploieşti găzduiește o nouă reuniune hipică. Program!

Hipodromul Ploieşti va găzdui, sâmbătă, începând cu ora 10.00, o nouă reuniune hipică. Aceasta este organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom. Se vor desfăşura două curse de galop şi trei curse demonstrative de trap!

Organizate în parteneriat cu Jockey Club Român, cele două curse de galop se anunţă, şi de această dată, extrem de interesante, Premiul „Constantin Avramescu” şi Premiul „Alexandru Paleologu”, având la start 9, respectiv 6 cai din rasa Pur Sânge Englez fiind dotate cu premii atractive, în valoare totală de 5000 de lei fiecare.

Reuniunea va fi deschisă, la 10.05, de o cursă demonstrativă de trap, va continua, la 10.30, cu Premiul „Constantin Avramescu” la galop, după care vor urma, la 11.00 şi 11.25, alte două curse demonstrative de trap. Ziua hipică se va închide, la ora 11.50, cu întrecerea de galop dotată cu Premiul „Alexandru Paleologu”.

Pe parcursul reuniunii, în incinta Complexului Hipodrom vor fi expuse o parte dintre automobilele care participă, în weekend, la etapa a doua a Campionatelor Naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice, ce se va desfăşura pe Bulevardul Independenţei.

Totodată, în pauzele dintre curse vor avea loc festivităţi de premiere ale sportivilor de la CSM Ploieşti care au urcat pe podiumurile de premiere în ultimul an şi au făcut cinste clubului obţinând titluri de campioni sau vicecampioni naţionali.

Şi de această dată, cei mai mici dintre spectatori se vor putea plimba gratuit cu calul Mokka, pentru ei urmând să se amenajeze şi un „fun corner” în zona tribunei, unde se vor putea juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom.

Prețul unui bilet este de acces la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Programul reuniunii este următorul:

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor