logo
RNTV Live

HIDROPRAHOVA SA extinde decizia de suspendare a programului cu publicul pe toată perioada instituirii stării de urgență

Hidro Prahova 1
Mihai Constantinescu

HIDROPRAHOVA SA extinde decizia de suspendare a programului cu publicul pe toată perioada instituirii stării de urgență

 

În completarea comunicatului emis în data de 12 martie 2020, societatea HIDROPRAHOVA SA informează abonații din aria de operare că extinde decizia de suspendare a programului cu publicul pe toată perioada instituirii stării de urgență pe teritoriul României, conform Decretului prezidențial nr.195/2020 și Planului de măsuri de prevenire a contaminării cu virusul COVID-19, stadiul 3, stabilit la nivelul societății.

Primirea sesizărilor, cererilor/solicitărilor de orice natură din partea publicului va fi asigurată prin următoarele mijloace de comunicare:

E-mail: dispecerat@hidroprahova.ro

Telefon: 0244/529474, 0724/299614

 Abonații vor putea utiliza și datele de contact ale tuturor sucursalelor societății HIDRO PRAHOVA SA din județ. Acestea sunt publicate pe website-ul www.hidroprahova.ro, la rubrica “Sucursale HIDRO PRAHOVA SA”.

Accesu abonaților în casieriile organizate la sediile sucursalelor HIDRO PRAHOVA SA din județ se va face în mod controlat, fiind admise 2-4 persoane simultan, pe traseul cel mai scurt, în funcție de spațiul disponibil. Este strict interzis accesul publicului în orice alte zone din sediile sucursalelor .

Societatea HIDROPRAHOVA SA va continua să transmită informații de interes public prin intermediul website-ului www.hidroprahova.ro, al rețelelor de socializare, precum și prin mass-media locale.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor