HIDROPRAHOVA oprește apa la Bușteni, din cauza unei conducte de distribuție care a înghețat

HIDROPRAHOVA oprește apa la Bușteni, din cauza unei conducte de distribuție care a înghețat

 Societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin sucursala Bușteni, anunță oprirea apei în orașul Bușteni, în data de 7 februarie 2020, din cauza conductei de distribuție din strada Valea Albă, care a înghețat pe o porțiune aflată deasupra solului, în condițiile temperaturilor deosebit de scăzute înregistrate în noaptea de 6/7 februarie 2020. Sunt afectați de oprirea apei abonații care locuiesc pe următoarele străzi: Soarelui, Codrului, Morarului,1 Mai, Mărășești, Ștefan cel Mare, Arcului, Avram Iancu, Valea Albă, Buștenilor-parțial, Matei Basarab, Clăbucetului şi Mihai Viteazu.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor afectați pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele HIDROPRAHOVA lucrează în prezent pentru remedierea situației.

Înainte de reluarea distribuţiei în zonele afectate, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Vezi şi https://republikanews.ro/cu-masina-in-vitrina-unui-magazin/?fbclid=IwAR1xSpWl8NZna8nHFFguNt0kQ-3BdYFS14rqhERBQ0T_F1OsEeo4IsafVB0

Vezi şi https://republikanews.ro/fotorafinaria-petrotel-lukoil-partener-de-incredere-in-refacerea-patrimoniului-cultural-prahovean/?fbclid=IwAR1RRTs7Enh5KNlEBfhQN_2m1iDdaHeZR62bQ1ZLmQ8lCTeThp-RurfpICo

Pentru mai multe ştiri, vizitaşi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here