logo
RNTV Live

Hidroelectrica angajează. Salariul mediu este de 10.000 lei

749049-1624406400-hidroelectrica-romania-nu-si-va-atinge-tinta-de-regenerabile-pentru-2030
Ștefan Petre

272 de posturi vacante sunt puse la dispoziție de Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, unul dintre cei mai mari producători de energie din România.

La propunerea managementului companiei, în data de 31 ianuarie, a fost aprobată schema de organizare internă a societății. Această schimbare de organigramă presupune restrângerea activității pentru zonele mai puţin solicitate funcţional și suplimentarea cu 272 de posturi destinate întăririi departamentelor societăţii, unde salariul lunar ajunge la 2.000 de euro.

Bogdan Badea, președintele directoratului Hidroelectrica: „Ne bucură să putem anunţa astăzi crearea de noi locuri de muncă într-una dintre cele mai profitabile şi competitive firme româneşti: Hidroelectrica. Modificările recente ne vor permite accelerarea ritmului investiţional, precum şi consolidarea relaţiei cu clienţii prin îmbunătăţire semnificativă a serviciilor oferite acestora.”

Scopul înființării acestor posturi vine în urma unei consultări a partenerului social și a unei analize interne. Hidroelectrica a început acum câţiva ani un proces care vizează modernizarea structurală şi transformarea societăţii într-o companie orientată pe proiecte, cu ajutorul unui consultant extern (Roland Gareis Consulting), iar optimizarea organizatorică vine ca rezultat al demersului, aducând o schimbare structurală, cât și culturală.

Sursă: Știrile Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor