logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în orașul Vălenii de Munte, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale

oprire apa
Mihai Constantinescu

HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în orașul Vălenii de Munte, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale.  

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea furnizării apei potabile în orașul Vălenii de Munte, astăzi 3 decembrie 2021, între orele 9.00-13.00, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale pe conducta de distribuție din strada Berevoiești. Sunt afectați de această oprire abonații HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc în orașul Vălenii de Munte, pe străzile: B-dul Nicolae Iorga (blocurile B7 – B10, C1 – C4, B1 – B6, 4A, 4B, 3A, 3B), Tudor Vladimirescu (blocurile C5 – C9), Berceni, Berevoiești, Avram Iancu, George Enescu, Caraiman (blocurile D1-D3), precum și cei din comuna Gura Vitioarei – DN1A.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează în prezent pentru remedierea situației. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelei de distribuție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor