HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în localitățile Dumbrăvești, Plopeni Sat, Mălăești, Sfârleanca și Cosminele și Băicoi, din cauza unei avarii a ESZ

Anunț privind oprirea apei în Păulestipentru remedierea unei avarii
Alimentarea cu apă din comuna Păuleşti se întrerupe
angajare

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă că este nevoită să oprească distribuţia apei potabile în localităţile Dumbrăvești, Plopeni Sat, Mălăești, Sfârleanca, Cosminele, precum și în orașul Băicoi (cartierele Țintea și Dâmbu – alimentate din Firul Movila Vulpii), începând din noaptea de 1/2 iulie 2021, din cauza unei avarii ce a fost semnalată telefonic, de societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova (ESZ), în zona localității Găgeni. ESZ, furnizor de apă pentru HIDRO PRAHOVA SA, a informat că oprirea furnizării apei va fi menținută pentru o perioadă de 24 de ore.

În aceste condiții, societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că alimentarea cu apă în regim normal de presiune și debit pentru abonații din localitățile afectate va fi reluată dupa remedierea avariei de către ESZ. Societatea noastră îşi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat şi dă asigurări că distribuţia apei va reveni la standardele normale imediat după ce ESZ va relua furnizarea către HIDRO PRAHOVA SA.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here