HIDRO PRAHOVA SA oprește apa în Comarnic,din cauza turbidității provocată de ploile torențiale

sursă foto Primaria Lumina
cautam-reporteri-republikanews

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în orașul Comarnic, astăzi 11 decembrie 2020, între orele 8.00-13.00, din cauza turbidității provocată de ploile torențiale din ultimele ore. Sunt afectați de oprire consumatorii care locuiesc pe străzile Gurguiata, Comănoilor, Drumul Tălii, Ghioșeștii de Jos, Tălenilor, Lacul Băcioilor, Lambru, Podul Boieresc (parțial), Cărbunărița (parțial), Maria Baciu, Toplița(parțial) și Valea Mesteacănului.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează în prezent pentru remedierea situației. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA se va face în cel mai scurt timp, în conformitate cu parametrii de calitate corespunzători.

UPDATE

Reprezentanţii societății HIDRO PRAHOVA SA precizează că intervalul de oprire a distribuției apei potabile se va prelungi, din cauza menținerii valorilor crescute ale turbidității apei. Măsura va fi menținută până la încadrarea apei furnizate în parametrii de calitate corespunzători.

Vezi şi https://republikanews.ro/covid-la-scoala-de-agenti-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here