HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 9 decembrie 2022

angajare

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 9 decembrie 2022

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Vă prezentăm valorile indicatorilor fizico-chimici și bacteriologici pentru măsurătorile efectuate în perioada 5-6 decembrie 2022, conform frecvenței de monitorizare avizată de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

05.12.2022

URLAȚI: Clor rezidual liber 0.29 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.37 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

BĂICOI: Clor rezidual liber 0.21 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5mg/l),

turbiditate 0.36 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

06.12.2022

VĂLENII DE MUNTE: Clor rezidual liber 0.39 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.32 (NTU) – valoare maxim admisă ≤ 5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

SLĂNIC: Clor rezidual liber 0.37 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 1.19 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent. 

PLOPENI: Clor rezidual liber 0.30 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.82 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

MIZIL: Clor rezidual liber 0.42 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.29 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

Următorul buletin informativ referitor la calitatea apei în Prahova va fi emis de societatea HIDRO PRAHOVA SA în data de 16 decembrie 2022.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here