HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în 17 septembrie 2021

cautam-reporteri-republikanews

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Vă prezentăm valorile indicatorilor fizico-chimici și bacteriologici pentru măsurătorile efectuate în perioada 13-14 septembrie 2021, conform frecvenței de monitorizare avizată de Direcția de Sănătate Publică Prahova.

  • 13 septembrie 2021
just insolv sprl

BĂICOI: Clor rezidual liber 0.42 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.57 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

SINAIA: Clor rezidual liber 0.33(mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.75 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

COMARNIC: Clor rezidual liber 0.10 (mg/l) – valoare maxim admisa în rețea (0,1-0,5 mg/l), turbiditate 1.02(NTU) – valoare maxim admisă < 5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

CÂMPINA: Clor rezidual liber  0.43 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.98 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

  • 14 septembrie 2021

BREAZA: Clor rezidual liber 0.25(mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.88 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

BUȘTENI: Clor rezidual liber 0.10 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.56 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

AZUGA: Clor rezidual liber 0.33 (mg/l) – valoare maxim admisă în rețea (0.1 – 0.5 mg/l), turbiditate 0.95 (NTU) – valoare maxim admisă ≤5NTU, indicatori bacteriologici – absent.

Următorul buletin informativ referitor la calitatea apei în Prahova va fi emis de societatea HIDRO PRAHOVA SA în data de 24 septembrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here