logo
RNTV Live

Societatea Hidro Prahova SA întrerupe apa în orașele Azuga și Bușteni, pentru lucrări de igienizare

oprire apa
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașele Azuga și Bușteni, în data de 17 mai 2021, în intervalul orar 9.00-18.00, pentru efectuarea lucrărilor de spălare-igienizare a celor două rezervoare din Stația de tratare apă Azuga.

Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA SA din Azuga, precum și cei care locuiesc în următoarele zone din Bușteni: cartierele Zamora și Piatra Arsă, străzile Mihai Eminescu, Griviței, Prahovei și Sirenei.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic, în intervalul anunțat  de întrerupere a furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/hidro-prahova-sa-3/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/admiterea-in-academiile…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor