logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA continuă lucrările la rețeaua de canalizare în trei localități. Vezi unde

Investiţii importante
Ciprian Radu

HIDRO PRAHOVA continuă lucrările la rețeaua de canalizare

HIDRO PRAHOVA SA anunță începerea procedurilor de expertizare tehnică a lucrărilor realizate în cadrul contractului “Extindere rețea de canalizare în Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte”.

Proiectul este finanțat din fonduri europene.

CITEȘTE și Două intersecții importante din municipiul Ploiești intră în reparații

Procedura vine ca urmare a dispoziției Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Reprezintă o etapă esențială pentru finalizarea litigiului existent între SC CAST SRL, antreprenor ce a reziliat unilateral acest contract în anul 2015, și societatea HIDRO PRAHOVA SA, în calitate de beneficiar.

Proiectul continuă cu un nou antreprenor

Odată finalizat demersul, contractul se va derula cu un nou antreprenor. Acesta urmează să fie desemnat prin licitație.

Valoarea estimată pentru realizarea lucrărilor rămase de executat este de peste 48 milioane lei. Finanțarea este asigurată prin Fazarea Proiectului “Reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova”.

“Pe această cale, dorim să le cerem scuze locuitorilor din Câmpina, Vălenii de Munte și

Bănești pentru disconfortul creat. Este vorba despre o decizie a societății CAST de reziliere unilaterală a contractului. Informăm autoritățile locale că societatea HIDRO PRAHOVA S.A. face toate demersurile pentru organizarea unei noi licitații. În vederea urgentării realizării contractului și pentru intrarea în normalitate, în scopul funcționării rețelei de canalizare la standarde europene. Astfel, în contextul reluării lucrărilor în prima jumătate a anului viitor, estimăm ca în cursul anului 2019, proiectul destinat extinderii rețelei de canalizare în cele trei localități să fie finalizat.” a declarat Valentin Stoichici, manager Unitatea de Implementare a Proiectului, din cadrul societatii HIDRO PRAHOVA SA.

Societatea este printre primii operatori regionali de apă din țară care au semnat contractul de finanțare, cu o valoare totală de 332.744.555 lei și termen de finalizare, anul 2021.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor