HIDRO PRAHOVA anunță oprirea apei în oraşul Slănic

sursă foto Capital

 

HIDRO PRAHOVA anunță oprirea apei în oraşul Slănic

 

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașul Slănic, în data de 3 iulie 2019, între orele 8:00 – 16:00, pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a conductei noi de transport ce face legătura din Stația de Tratare Apă Schiulești, la bazinul Gogon. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din orasul Slănic, cartierul Grosani și localitatea Schiulești- parțial.

Reprezentanţii societăţii îşi cer scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

 

Înainte de reluarea distribuţiei vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.

sponsor

1 COMENTARIU

  1. Conectam cit mai multe localitati la o sursa unica de apa doar ca sa raportam votantilor dobitoci ,,realizari ,, .

    In schimb le facem tuturor program de livrare a apei pe motiv de ,,seceta ,,.

    In realitate , dintr-o sursa de apa cu debit fix , nu poti alimenta continuu atiti de multe localitati .
    Trebuie sa fii inconstient si iresponsabil sa te lauzi cu racordari de localitati dar sa le faci program de furnizare din cauza faptului ca debitul nu poate asigura continuitatea livrarii in toate localitatile .

    Dovada elocventa a unei proaste administrari si a lipse de respect pentru cetatean .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here