HIDRO PRAHOVA anunță oprirea apei în oraşul Slănic

Anunț privind oprirea apei în municipiul Câmpina, pentru remedierea unei avarii
Anunț privind oprirea apei în municipiul Câmpina

 HIDRO PRAHOVA anunță oprirea apei în oraşul Slănic

Urmare adresei transmise de către S.C. Montin S.A. prin adresa nr. 27 din 15 iulie 2019, vă comunicăm faptul că în ziua de joi, 18.07.2019, începând cu ora 8.00,  alimentarea cu apă potabilă se va întrerupe în orașul Slănic din sursa Crasna în vederea finalizării investiției, REABILITARE SISTEM MICROZONAL ALIMENTARE CU APĂ (SURSA CRASNA)- ÎNLOCUIRE CONDUCTĂ DE TRANSPORT APĂ POTABILĂ ȘI REABILITARE CONSTRUCȚII HIDROTEHNICE  AFERENTE, DE LA STAȚIA DE TRATARE SCHIULEȘTI, LA REZERVOR DE INMAGAZINARE GOGON, ORAȘ SLĂNIC”

În consecință, societatea HIDRO PRAHOVA S.A. se va adapta acestui program cu repercusiuni în alimentarea cu apă potabilă pentru abonaţii din orașul Slănic, ce au ca sursă de alimentare din staţia mai sus menţionată. Sistarea furnizării apei potabile se va face în intervalul orar 8.00 -14.00. Vor fi afectați de oprire abonații care locuiesc pe străzile: Zona Groșani, Str. IL Caragiale, Str.Walter Mărăcineanu, Str. Mihai Eminescu, Str. Crizantemelor, Str. Nicolae Bălcescu, Str. Nicolae Iorga, Str. Mihai Viteazu – parțial.

Reprezentanţii societăţii îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile, şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

 

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here