Sursă foto: CSM Ploiești

În contextul pauzei băieților, weekend-ul a fost unul plin de bucurie pentru echipele de handbal junioare ale CSM Ploiești, care au disputat trei partide oficiale, toate încheiate cu victorii zdrobitoare ale prahovencelor!

În primul meci al weekendului, desfășurat sâmbătă după-amiază, junioarele 3 au obținut o nouă victorie zdrobitoare, cu scorul de 38-19 (25-8), pe terenul HC Junior BB Buzău.

Antrenorul Leonard Cristescu a contat pe următoarea echipă: B. Biota, D. Ioanițiu, B. Vesel – D. Gheorghe (7 goluri), M. Andronache (6), S. Curcan (5), A. Alecu (4), A. Dorobăț (4), A. Filip (2), A. Matei (2), D. Constantinescu (2), D. Marin (2), I. Dudu (2), S. Oprea (1), A. Bratu (1) și A. Dincă.

Practic, meciul a fost decis în primele 8 minute, când scorul era deja 3-10, iar la pauză diferența a fost de 17 goluri.

Echipa CSM Ploiești se află pe primul loc în Seria D, cu 5 victorii din tot atâtea meciuri jucate, și se pregătește pentru un derby cu CS Câmpina, programat pe 4 noiembrie, la Ploiești.

Tot sâmbătă, junioarele 1 s-au întors pe teren pentru un meci crucial în deplasare la ACS Sporting Ghimbav, un adevărat derby al Seriei C între echipele care câștigaseră primele două partide ale sezonului.

Ploieștencele s-au impus cu scorul de 38-28 (16-16), reușind să se desprindă în debutul părții secunde: de la 18-19 (minutul 35), o serie de 7 goluri consecutive a dus scorul la 18-26 (minutul 41), apoi la 21-29 (minutul 47) și chiar la 21-34 (minutul 53).

Antrenorii Geta Opincariu și Cristi Roșu au mizat pe următorul lot de jucătoare: I. Săvulescu, R. Neacșu – A. Popescu (9 goluri), D. Roșu (7), R. Geangu (7), B. Pîrvulescu (5), A. Grigore (3), A. Toma (3), D. Ion (2), Al. Nicolae (2), D. Mihai, A. Radu, A. Chiriță, G. Badea și T. Stere.

Weekendul handbalistic s-a încheiat duminică cu un veritabil derby în Seria B al junioarelor 2, în care CSM Ploiești, echipă neînvinsă după 4 etape, a întâlnit-o pe CS Activ Prahova Ploiești, ocupanta locului secund în clasament.

Fetele pregătite de Cristi Roșu și Geta Opincariu au câștigat fără nicio emoție, cu un scor de 55-34 (20-13), într-o partidă în care victoria nu a fost pusă niciodată sub semnul întrebării.

Pentru toate echipele de handbal juniori ale CSM Ploiești urmează un weekend de odihnă. Iată programul lor în runda următoare:

  • Juniorii 3 revin pe teren pe 2 noiembrie, când vor juca cu CS Orășenesc Mizil în etapa a 4-a a Seriei D.
  • Juniorii 2 au programat următorul meci din Seria D – Etapa a 5-a, pe 4 noiembrie, în deplasare la Tricolorul Breaza.
  • Junioarele 3 vor juca în etapa a 6-a a Seriei D pe teren propriu cu CS Câmpina, meciul fiind programat pe 4 noiembrie.
  • Junioarele 2 vor juca în etapa a 7-a a Seriei B pe 5 noiembrie, la CSO Tricolorul Breaza.
  • Juniorii 1 vor juca pe 12 noiembrie în etapa a 5-a a Seriei C, pe teren propriu cu Concordia Chiajna.
  • Junioarele 1 încep returul Seriei C pe 11 noiembrie, când vor juca pe terenul celor de la ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov.

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *