HANDBAL: Fetele de la CSM Ploiești câștigă fără emoții Cupa „Dunărea” / FOTO

DSC_0460
Ștefan Petre

Echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti a câștigat trofeul la Cupa „Dunărea”, competiţie organizată în acest weekend de formaţia Dunărea Brăila și desfăşurată în Sala Polivalentă din localitate, cu opt echipe la start.

Fetele antrenate de Robert Comendant au trecut cu succes de faza grupelor, ocupând locul secund în Grupa Albastră și calificându-se în semifinale. Parcursul echipei din Ploiești a constat în două victorii și o înfrângere: 28-18 (15-9) împotriva LPS Brăila și 19-31 (9-17) în fața CSM Făgăraș, vineri, respectiv 20-18 (12-7) cu CSŞ Ariceştii Rahtivani, sâmbătă dimineață. CSM Ploiești continuat să impresioneze, câștigând semifinala cu CSŞ Ploiești cu 24-17 (12-9) și asigurându-și un loc în Finala Mare.

În finala cu CSM Făgăraş, desfășurată azi la prânz, echipa de handbal junioare 4 a CSM Ploieşti s-a impus cu scorul de 26-24 (15-8), într-un meci în care au condus inclusiv la nouă goluri diferență.

Câștigarea Cupei a fost completată de două premii individuale obținute de CSM Ploiești: Bianca Bălăşoiu a fost desemnată cea mai bună inter stânga, în timp ce Natalia Comendant a primit titlul de cea mai tehnică jucătoare a turneului.

Pentru CSM Ploiești au evoluat: Martina Cernat, Ştefania Vişan, Larisa Barta (portari), Natalia Comendant, Ilona Plătică, Bianca Bălăşoiu, Larisa Iancu, Melania Drăghici, Ania Jercan, Iasmina Iordache, Ana Maria Mihai, Rebeca Andrei, Antonia Duţă, Maria Enache, Ana Maria Ciobanu, Maya Pitoiu și Corina Dinu (jucătoare de câmp).

Sursă: CSM Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor